Dit moet u weten voor uw bezoek

Om er zeker van te zijn dat u het museum binnen kunt op het tijdstip dat u dat wenst, is het raadzaam een ticket te reserveren via onze ticketservice. Hiermee voorkomt u dat u voor een gesloten deur staat.

Reserveer uw tickets

Dit zijn de belangrijkste maatregelen:

• U mag Museum Krona alleen bezoeken als iedereen in uw huishouden (tenminste 24 uur) klachtenvrij is.
  • U volgt altijd de aanwijzingen van medewerkers van het museum op.
  • U volgt de hygiënemaatregelen​.

Hygiënemaatregelen

• Was uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen niet behorend tot uw eigen huishouden.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen over uw bezoek aan ons museum alvast op een rij gezet. Bekijk o.a. welke maatregelen er getroffen zijn om uw veiligheid binnen onze kloostermuren te waarborgen. Een en ander confrom de richtlijnen van het RIVM.

Alleen samen houden we het museum open!

Klik hier voor meer informatie over de huidige situatie volgens het RIVM.