Dit moet u weten voor uw bezoek

Vanwege de enorme drukte tijdens de tentoonstelling: Tussen werelden. Chagall & hedendaagse kunstenaars is het raadzaam een ticket te reserveren via onze ticketservice. Hiermee voorkomt u dat u voor een gesloten deur staat.

Let op! Vanaf zaterdag 25 september a.s. zijn wij genoodzaakt (verplicht) om, gezien onze situatie ter plaatse, elke bezoeker te vragen om een coronapas of coronatoegangsbewijs te laten scannen bij binnenkomst in ons museum. Dit kan met een QR-code in de CoronaCheck-app of een papieren bewijs.

Reserveer uw tickets

Dit zijn de belangrijkste maatregelen:

• Vanaf zaterdag 25 september a.s. zijn wij genoodzaakt (verplicht) om, gezien onze situatie ter plaatse, elke bezoeker te vragen om een coronapas of coronatoegangsbewijs te laten scannen bij binnenkomst in ons museum. Dit kan met een QR-code in de CoronaCheck-app of een papieren bewijs. Zo kan iedereen ons op een veilige en verantwoorde manier bezoeken.
  • We zorgen voor voldoende en heldere informatie. Begrijpelijke instructies en bewegwijzering zorgen ervoor dat iedereen de maatregelen kan opvolgen. De medewerkers attenderen gasten op de afspraken.
  • We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. Er worden extra hygiënemaatregelen getroffen in de vorm van desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten, zoals deurklinken, tafels en de toiletten.

Ook zijn er 'spelregels' voor u:

• U mag Museum Krona alleen bezoeken als iedereen in uw huishouden (tenminste 24 uur) klachtenvrij is.
  • Het is niet verplicht een mondkapje te dragen.
  • U volgt altijd de aanwijzingen van medewerkers van het museum op.
  • U volgt de hygiënemaatregelen​.

Hygiënemaatregelen

• Was uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg in de daarvoor bestemde afvalbak.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen niet behorend tot uw eigen huishouden.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen over uw bezoek aan ons museum alvast op een rij gezet. Bekijk o.a. welke maatregelen er getroffen zijn om uw veiligheid binnen onze kloostermuren te waarborgen. Een en ander confrom de richtlijnen van het RIVM.

Alleen samen houden we het museum open!

Klik hier voor meer informatie over de huidige situatie volgens het RIVM.