Verrijk uw museumbezoek met deze aanbieding op rondleidingen

Verrijk uw museumbezoek met deze aanbieding op rondleidingen

13 december 2022 t/m 5 februari 2023

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen laten kennis maken met ons mooie museum én de nieuwe expositie In het LICHT, hebben we samen met onze museumgidsen een mooie aanbieding in het leven geroepen! Van dinsdag 13 december t/m zondag 5 februari 2023 kunt u zich aanmelden voor een (bijna) dagelijkse rondleiding om 11.30 uur, door een van onze ervaren gidsen.

Reserveer uw rondleiding

Verrijk uw museumbezoek

Een rondleiding door onze ervaren museumgidsen is verrijking aan uw bezoek aan Museum Krona. U heeft de kans vragen te stellen en meer te weten te komen over de kunstenaar, de kunstwerken en exposities die op dat moment te zien zijn. Normaal gesproken betaalt u voor een rondleiding €45,- (exclusief entree voor het museum) per gezelschap, maar tijdens deze speciale aanbiedingsperiode reserveert u uw rondleiding voor slechts €3,50 per persoon (exclusief entree voor het museum). Een leuk uitstapje voor in de kerstvakantie bijvoorbeeld!

Reserveer uw rondleiding

Aanvullende informatie & voorwaarden

De rondleidingen vinden eenmaal per dag plaats in de periode van dinsdag 13 december t/m zondag 5 februari 2023, op een vast tijdstip, voor minimaal 4 en maximaal 12 personen. Bij te weinig animo (bij minder dan 4 aangemelde personen) zullen we de rondleiding annuleren en kunt u uw ticket bewaren voor een ander moment in bovengenoemde periode. In dat geval brengen u op de hoogte, na 17.00 uur op de dag vóór de rondleiding.

© Willem Kuijpers

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.