High Tea achter de eeuwenoude kloostermuur

High Tea achter de eeuwenoude kloostermuur

4 augustus 2020 t/m 4 augustus 2021

Gezellig bijpraten achter de kloostermuren. Samen met z’n tweetjes, met een groep vriendinnen of familie. Bij mooi weer lekker buiten in de kruidentuin of juist in de Refter. Het kan allemaal. Vanaf 4 augustus kunt u bij Krona naast het klooster, de kruidentuin en kunst ook genieten van een heerlijke High Tea.

Naast onbeperkt thee krijgt u o.a. een soepje, diverse hartige sandwiches, wraps, scones met clotted cream en jam, en nog veel meer zoete lekkernijen. Liever een kop koffie, dat kan natuurlijk ook. Voor Cappuccino, Latte Macchiato of andere drankjes rekenen wij een meerprijs.

Kosten
Krona’s High Tea kost €24,95 per persoon. Dit is inclusief toegang tot het museum. Zonder museumbezoek betaalt u €21. Dit geldt ook voor bezoekers die in het bezit zijn van een Museumkaart, of jonger zijn dan 18 jaar.

Reserveren
Genieten van de High Tea (en het museum) kan vanaf minimaal 2 personen. Een High Tea vergt wat meer voorbereidingstijd dan een normale lunch, vandaar dat we je vragen om een High Tea minimaal 3 dagen van tevoren te reserveren. 

Reserveer hier uw goddelijke High Tea

Tip!

Combineer een high tea met een bezoek aan het museum, eventueel onder begeleiding van een gids. Een museumgids kan gehuurd worden voor € 40,- per groep. Een groep bestaat uit minimaal 10 tot maximaal 20 personen.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.