Kom langs bij de Krona Kerstmarkt 2022!

Kom langs bij de Krona Kerstmarkt 2022!

17 december 2022 t/m 18 december 2022

We zijn verheugd een nieuwe editie aan te kunnen kondigen van onze Krona Kerstmarkt! Dit jaar zal deze plaatsvinden op zaterdag 17 en zondag 18 december. Komt u gezellig struinen? Met een veelzijdig aanbod aan kramen en de abdij in kerstsfeer belooft het opnieuw een mooie en gezellige editie te worden. Extra leuk: de toegang tot de kerstmarkt is gratis en op zaterdag 17 december is Museum Krona onderdeel van het sfeervol verlichte parcours met 15 te gekke obstakels in de Santa's Crash Course!

Kom gezellig langs!

Krona's Kerstmarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 december van 12.00 tot 21.30 uur en op zondag 18 december van 11.00 tot 16.00 uur. Komt u gezellig langs voor een oliebol, warme chocomel of glühwein? Op zaterdag 17 december kunt u omstreeks 19.00 uur zelfs getuige zijn van een unieke live performance van beeldend kunstenaar Berndnaut Smilde, in het thema van onze nieuwe tentoonstelling In het LICHT.

Santa's Crash Course

Met trots maken we bekend dat wij een van de partners zijn van Santa's Crash Course! Tijdens de Krona Kerstmarkt op zaterdag 17 december hollen honderden kerstmannen- en vrouwen voorbij, en is Museum Krona één van de onderdelen in deze doldwaze route in kerstsfeer.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.