Kloostertuinexcursie Een weelde aan groen

Kloostertuinexcursie Een weelde aan groen

4 juli 2021 van 15:30 tot 17:00

De kloostertuinexcursie om 13.30 uur en 15.30 uur zijn inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog wel inschrijven voor de overige kloostertuinexcursies in Velp, St. Agatha en Megen. 

Noord-Brabant kent vele prachtige plekjes en mooie natuur, waaronder de vier goed bewaarde geheimen binnen de eeuwenoude muren van de kloosers: de stiltetuin in Velp (bij Grave) de hof van Lof in Megen, de historische landschapstuin in Sint Agatha en natuurlijk de kruidentuin in Uden. 

©Hans Koster

Laat u verrassen

In juli en augustus presenteren de historische kloosters hun vier bijzondere maar onderling verschillende tuinen aan u tijdens kloostertuinexcursies. Ieder klooster vertelt zijn eigen verhaal over de geschiedenis en de functies van de tuin, waarna u door een ervaren rondleider de tuin echt ontdekt. 

In verband met overweldigende belangstelling zijn de kloostertuinexcursies op zondag 4 juli niet meer te boeken. Wij verwijzen u naar de andere kloostertuinexcursies in Velp, St. Agatha en Megen. 

Smaakt het naar meer? 

Breng ook één van de andere tuinen een bezoek:

Het reserveren van deze excursies is mogelijk vanaf 18 juni 2021 via de sites van de deelnemende kloosters. 

Bovendien is er een handzame kloostertuingids Een weelde aan groen waarmee u blijvend toegang kunt houden tot deze besloten werelden. Deze gids kost € 14,95 en is verkrijgbaar aan de balie van Museum Krona. 

Reserveer de kloostertuingids voor mij  

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.