Literaire Middag

Literaire Middag

14 november 2021 van 15:00 tot 16:30

Bezinning en bezieling. Dat brengen we niet alleen met de tentoonstelling Tijd en Eeuwigheid, maar ook met verdiepende activiteiten. Zo organiseren we in samenwerking met het Bijbels Museum een literaire middag met medewerking van kunstenaar Annita Smit, filosoof Joke J. Hermsen, dichter en theatermaker Marjolijn van Heemstra en dichter Gershwin Bonevacia. Ook is er live muziek van de onvolprezen ud-speler Mehmet Polat. Het thema ‘tijd en eeuwigheid’ staat deze middag uiteraard centraal. Na afloop zullen de auteurs hun boeken en dichtbundels signeren.

 

Boek nu uw ticket

Marjolijn van Heemstra en Mustafa Stitou © Sven Peetoom/Bijbels Museum

Verbinden is samenwerken

Tijd en Eeuwigheid is een productie en initiatief van het Bijbels Museum en is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Mondriaan Fonds, Doopsgezind Predikfonds, Iona Stichting, Vrijzinnige Fondsen, uitgeverij Royal Jongbloed, de Schrijverscentrale, Vrienden Bijbels Museum en de presentatiepartners. De literaire middag is mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van Uitgeverij Berne Media en de Schrijverscentrale.

 

De tentoonstelling is te zien vanaf zaterdag 23 oktober tot en met zondag 30 januari 2022. 

Beeld header: Gershwin Bonevacia © Willem Kuijpers

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.