Reserveer uw unieke diner-ervaring in de kruidentuin van Museum Krona

Reserveer uw unieke diner-ervaring in de kruidentuin van Museum Krona

21 juni 2023 van 17:00 tot 22:00

Op woensdag 21 juni is de kruidentuin van Museum Krona opnieuw het decor voor een unieke diner-ervaring in samenwerking met restaurant Somm. Op de langste dag van het jaar kunt u in Krona's pop-up restaurant genieten van een exclusief 4-gangendiner, aangekleed met kunst en muziek.

Uitverkocht

Midzomernacht

Op woensdag 21 juni starten we om 17.00 uur met een rondleiding door de tentoonstelling Krona als hoofdzaak. Onze museumgidsen nemen u mee en vertellen u alles over de kunstwerken en objecten die in het museum te zien zijn. Vanaf 18.00 uur staat een feestelijk openingsdrankje voor u klaar, waarna we om 18.30 uur starten met het diner tussen het groen van de bloeiende kruidentuin.

Onze eigen kruiden spelen dan ook een centrale rol in de verfijnde gerechten bereid door restaurant Somm. Eten, kunst en muziek zullen elkaar ontmoeten in een presentatie van hoogwaardige gerechten in een avondvullend programma.

Het zorgvuldig samengestelde menu bestaat uit een combinatie van vlees, vega en vis. De all-in prijs voor deze geheel verzorgde ervaring, inclusief amuses, koffie, tafelwater, bijpassende wijnen, friandises en museumbezoek bedraagt €97,50 per persoon.

Allergieën en/ of dieetwensen kunt u aan ons kenbaar maken via e-mailadres karin@museumkrona.nl. Dan houden wij daar zo goed als mogelijk en in overleg met de chef rekening mee. Let op! Op dit arrangement is geen restitutie mogelijk.

Over restaurant Somm

Chef Werner Croymans en gastheer Bram van Grinsven zijn met hun restaurant Somm een begrip in Uden en omgeving. Het gezellige restaurant, de uitstekende wijnen van de aansluitende wijnwinkel en de moderne, Frans-internationale keuken staan al vijf jaar op rij vermeld in de Michelin Gids.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.