Reserveer uw unieke diner-ervaring in de kruidentuin van Museum Krona

Reserveer uw unieke diner-ervaring in de kruidentuin van Museum Krona

20 juni 2024 t/m 21 juni 2024

Op donderdag 20 en vrijdag 21 juni is de kruidentuin van Museum Krona opnieuw het decor voor een unieke diner-ervaring in samenwerking met restaurant Somm. Ditmaal twee avonden vanwege grote belangstelling bij voorgaande edities. Neem plaats in Krona's pop-up restaurant en geniet van een exclusief en compleet 4-gangendiner, aangekleed met kunst en muziek.

Reserveer uw ticket(s)

Midzomernacht

Op beide dagen starten we om 17.00 uur met een rondleiding door de tentoonstelling Verborgen achter Muren. Onze museumgidsen nemen u mee en vertellen u alles over de kunstwerken en objecten die in het museum te zien zijn. Vanaf 18.00 uur staat een feestelijk openingsdrankje voor u klaar, waarna we om 18.30 uur starten met het diner tussen het groen van de bloeiende kruidentuin.

Onze eigen kruiden spelen dan ook een centrale rol in de verfijnde gerechten bereid door restaurant Somm. Eten, kunst en muziek zullen elkaar ontmoeten in een presentatie van hoogwaardige gerechten in een avondvullend programma.

Het zorgvuldig samengestelde menu bestaat uit een combinatie van vlees, vega en vis. De all-in prijs voor deze geheel verzorgde ervaring, inclusief amuses, koffie, tafelwater, bijpassende wijnen, friandises en museumbezoek bedraagt €117,50 per persoon.

Allergieën en/ of dieetwensen kunt u aan ons kenbaar maken via e-mailadres karin@museumkrona.nl. Dan houden wij daar zo goed als mogelijk en in overleg met de chef rekening mee. Indien u met uw gezelschap aan dezelfde tafel wil zitten, en u heeft niet onder dezelfde naam uw tickets geboekt, meld dit dan ook bij karin.

Reserveer uw ticket(s)

Let op! Op dit arrangement is geen restitutie mogelijk.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.