Krona's High Tea

Krona's High Tea

Gezellig bijpraten achter de kloostermuren. Samen met z’n tweetjes, met een groep vriendinnen of familie. Bij mooi weer lekker buiten in de kruidentuin of juist in de Refter. Het kan allemaal. Bij Krona kunt u naast het klooster, de kruidentuin en kunst ook genieten van een heerlijke High Tea. 

Naast onbeperkt thee krijgt u o.a. een soepje, diverse hartige sandwiches, wraps, scones met clotted cream en jam, en nog veel meer zoete lekkernijen, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid van producten.

Kosten
Krona’s High Tea kost €21,- per persoon. Dit is exclusief toegang tot het museum.

Reserveren
Genieten van de High Tea (en het museum) kan vanaf minimaal 2 personen op dinsdag tot en met zaterdag. Een High Tea vergt wat meer voorbereidingstijd dan een normale lunch, vandaar dat we u vragen om een High Tea minimaal 4 dagen van tevoren te reserveren . Eventuele allergieën en diëten kunt u in uw online reservering kenbaar maken.

Reserveer hier uw High Tea

 

Tip!
Combineer een high tea met een bezoek aan het museum, eventueel onder begeleiding van een gids. Een museumgids kan gehuurd worden voor € 40,- per groep. Een groep bestaat uit maximaal 10 personen conform de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot het museum gelden de reguliere toegangstarieven.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.