Plan uw bezoek

Plan uw bezoek

Reserveren

Het is niet langer verplicht te reserveren voor museumbezoek. U kunt het museum dan ook bezoeken zonder reservering. 

Bent u inwoner van de gemeente Maashorst? Dan kunt u - in samenwerking met de gemeente - eenmaal gratis een bezoek brengen aan Museum Krona. Klik voor meer informatie, de voorwaarden en direct aanmelden op de rode button hieronder.

Gratis bezoek aanvragen

Audiotour

Museum Krona hanteert vanaf heden een nieuwe vorm van audiotours. Dat betekent dat elke bezoeker kosteloos kan genieten van verdiepende informatie op de kunstwerken, met een eigen mobiele telefoon en oordopjes. Als u niet in het bezit bent van oordopjes of als u ze niet kunt meenemen, heeft u de mogelijkheid om deze bij de entree van het museum aan te schaffen.

U kunt de fragmenten van de audiotour starten door de QR-codes, verspreid door het museum, te scannen met uw mobiele telefoon. Bij de meeste smartphones kan dat heel eenvoudig en automatisch met de camera van uw mobiele telefoon. In enkele gevallen is hiervoor een QR-code scan-app nodig.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.