Plan uw bezoek

Plan uw bezoek

Reserveer uw tickets online

Het is niet langer verplicht te reserveren voor museumbezoek. U kunt het museum dan ook bezoeken zonder reservering. Het is daarentegen nog wel mogelijk om vooraf uw tijdslot te reserveren. Het kan namelijk voorkomen dat we u in het geval van (grote) drukte vezoeken om even te wachten voor uw eigen comfort. Bezoekers met een reservering hebben in dat geval voorrang in het gereserveerde tijdvak. Op die manier bent u er zeker van dat u het museum op het door u gewenste moment kunt bezoeken.

Reserveer uw ticket

Audiotour

Tijdens de tentoonstelling Dalí. Bijbel, Surrealisme, Games introduceert Museum Krona een nieuwe vorm van audiotours. Dat betekent dat elke bezoeker kosteloos kan genieten van verdiepende informatie op de kunstwerken, met een eigen mobiele telefoon en oordopjes. Als u niet in het bezit bent van oordopjes of als u ze niet kunt meenemen, heeft u de mogelijkheid om deze bij de entree van het museum aan te schaffen.

U kunt de fragmenten van de audiotour starten door de QR-codes, verspreid door het museum, te scannen met uw mobiele telefoon. Bij de meeste smartphones kan dat heel eenvoudig en automatisch met de camera van uw mobiele telefoon. In enkele gevallen is hiervoor een QR-code scan-app nodig.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.