Locatieverhuur

Museum Krona is méér dan een plek om van kunst te genieten. Heeft u er al eens over nagedacht hoe het zou zijn om uw bijeenkomst, bedrijfsevenement, jubileum of vergadering in een echt klooster te houden? Het is mogelijk bij Museum Krona.  

De historie en de eeuwenoude uitstraling van het gebouw zorgen voor een bijzondere sfeer en beleving tijdens uw bijeenkomst. De combinatie met verrassende tentoonstellingen, een van de mooiste collecties religieuze kunst van ons land en de bijzondere kruidentuin, die binnen handbereik is, zorgt voor een setting, die niet snel vergeten wordt. 

Ruimtes

De ruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Hieronder ziet u alle ruimtes met bijbehorende capaciteit en bijzonderheden. (Afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM kan dit worden aangepast.)

Alle ruimtes zijn gesitueerd op de begane grond en beschikken over moderne AV-apparatuur. Tarieven van de ruimten zijn op aanvraag. 

Bijzondere museale activiteiten

Door de faciliteiten in ons museum krijgt uw bijeenkomst - zakelijk of privé - extra cachet. Zo kunnen we uw gasten een exclusieve rondleiding bieden langs een tentoonstelling of hoogtepunten uit de collectie. We openen graag speciaal voor uw gasten de deuren van ons museum, ook buiten openingstijden. Vraag naar de mogelijkheden.

� .Studio Willem Kuipers

Culinair & gastvrij

In het museum kunnen borrels, lunches of diners op maat verzorgd worden. Wij werken hiervoor samen met verschillende lokale, culinaire partners, die smaakvolle arrangementen bieden. Vanzelfsprekend geheel naar uw wens.

Vragen & reserveren

Bent u geïnteresseerd in het museum als decor van uw bijeenkomst? Neem contact op met één van onze medewerkers via reserveringen@museumkrona.nl. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement.  

Reserveer direct een locatie

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.