Steun ons

Steun ons

De toekomst van Museum Krona ligt deels in de handen van de steun van particulieren, bedrijven en fondsen. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan de realisatie van onze tentoonstellingen en educatieve projecten, alsook het onderhouden, uitbreiden en tonen van onze collectie aan twintigduizend bezoekers per jaar. Helpt u ons mee?

Cultuur maakt rijker. Net als vriendschap. Momenteel telt stichting Vrienden van Museum Krona ongeveer 225 Vrienden. Als Vriend bent u onze ambassadeur. U draagt Museum Krona een warm hart toe en promoot het museum waar u maar kan, maar u draagt ook financieel bij aan de verrijking van onze bijzondere collectie. Dat waarderen we. Als Vriend van Museum Krona geniet u van veel extra’s.

Voordelen voor onze Vrienden

Als Vriend heeft u bij ons een streepje voor. We informeren u het eerste over nieuws en u mag rekenen op veel extra’s. Denk hierbij aan:

  • Gratis (onbeperkt) toegang tot het museum;
  • Uitnodiging voor lezingen en openingen van tentoonstellingen;
  • Ontvangst van een (digitale) nieuwsbrief;
  • Twee keer per jaar een exclusieve excursie;
  • Voorrang bij kaartverkoop van concerten.

Zullen we vrienden worden?

De contributie bedraagt € 25,- per jaar. Goed te weten is dat elke schenking aan Stichting Vrienden van Museum Krona door onze culturele ANBI-status fiscaal aftrekbaar is.Voor vragen kunt u contact opnemen met het museum via info@museumkrona.nl of (0413) 26 34 31.

Word direct vriend

Met elke bijdrage, groot of klein, geeft u het museum de kans om te bouwen aan een toekomst met nieuwe tentoonstellingen. Zo kunt u ook schenken. U kunt eenmalig (kunst) schenken of een periodieke gift doen. Ook kunt u het museum opnemen in uw testament. Er zijn diverse mogelijkheden. Goed te weten is dat elke schenking aan Museum Krona door onze culturele ANBI-status fiscaal aftrekbaar is. Zelf hoeven wij ook geen schenk- en erfbelasting te betalen. Zo komt uw bijdrage 100% ten goede aan onze ambities. Kijk hier voor de benodigde gegevens. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via info@museumkrona.nl.

Museum Krona ontvangt structurele subsidie van de Gemeente Uden en Bisdom ’s-Hertogenbosch. Daarnaast mag het incidenteel ook rekenen op de steun van:

Wij zijn dankbaar voor de steun van deze partners.Wilt u ook bij deze fantastische organisaties horen? Neem dan contact met ons op via: info@museumkrona.nl.

Samenwerken

Museum Krona werkt samen met andere culturele instellingen en maatschappelijke partners. Deze samenwerking leidt tot een verbreding van de mogelijkheden die binnen het museum bestaan en is voorbeeld stellend. Samen streven we er naar om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Hieronder enkele mooie voorbeelden: het Rijksmuseum, Museum Catherijne Convent, Kunst in de Heilige Driehoek (Oosterhout), Abdij van Berne (Heeswijk) en Kloostererfgoed Centrum Sint-Agatha.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.