Rondleidingen & groepsbezoek

Rondleidingen & groepsbezoek

Geen groepsbezoek tot 5 juni 2021 

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus is het tot 5 juni 2021 niet mogelijk om alleen als in groepsverband het museum te bezoeken. Rondleidingen, groepsarrangementen en -activiteiten kunnen daarom alleen onder voorbehoud geboekt worden voor na deze periode. Houd deze pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen. 

Rondleidingen

Groepsgrootte

max. 20 personen per gids

Duur

60 min.

Talen

NL (EN en DU)

Tijdstip

Op aanvraag

Kosten

€ 40,00 per gids

Groepsbezoek

Wilt u het museum bezoeken en bent u met minimaal 10 personen? Reserveer dan vooraf en ontvang € 2,50 korting op uw toegangskaartje. Een groepskaartje kost € 6,50 p.p. (indien vooraf gereserveerd). Bij groepen groter dan 20 personen worden meerdere gidsen ingezet.

Voor groepen is het museum ook buiten de reguliere openingstijden beschikbaar. Tevens leuk voor een bijeenkomst of borrel op een speciale locatie. Neem voor meer informatie en vragen over rondleidingen of groepsbezoek contact op met het museum via groepsbezoek@museumkrona.nl of tel. (0413) 26 34 31. 

Plaats direct een groepsreservering

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.