Collectie

Stap binnen in een verborgen schatkamer, klaar om ontdekt te worden. Museum Krona presenteert een uitgebreide en bijzondere collectie religieuze kunst: op locatie én online. Extra bijzonder is het aantal objecten die een relatie hebben met de rijke geschiedenis van het klooster.

De collectie van Museum Krona omvat tienduizenden objecten, variërend van talloze prachtige iconen, prentjes en schilderijen tot middeleeuwse monstransen, beelden en bijzondere handschriften. Hoewel slechts een klein deel van deze uitgebreide collectie in het museum te zien is, biedt Museum Krona een unieke kans om deze verborgen pronstukken online te bekijken.

Blader door de boeiende online collectie. collectie van Museum Krona en laat je verrassen door de diversiteit van middeleeuwse en hedendaagse religieuze kunst. Momenteel wordt een selectie van de collectie online gepresenteerd, met plannen om deze digitale schatkamer in de toekomst verder uit te breiden. Wat is uw favoriete object?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.