Refter

In museumcafé De Refter kunt u voorafgaand aan of na uw bezoek aan Museum Krona genieten van een kop koffie met gebak of van een heerlijke (kleine) lunch. Van soep en quiches tot aan een uitgebreide luxe lunch met uw gezelschap.

Luxe Krona lunch

Combineer uw bezoek aan het museum eens met een heerlijke luxe Krona lunch! Geniet met uitzicht op de kruidentuin van de lekkerste broodjes, hapjes, koffie, thee en gezelligheid op ons terras of in het Krona Café. Meer informatie of direct boeken? Dat kan via de button hieronder.

Reserveer uw luxe Krona lunch

 

Tip! Boek aansluitend aand uw luxe Krona lunch een rondleiding door ons museum. Vraag naar de mogelijkheden via info@museumkrona.nl.

 

Locatieverhuur

De Refter is ook een uitstekende plek voor recepties, bijeenkomsten en borrels; voor kleine en grote groepen (max. 60-80 personen). En wilt u samen genieten van verrassende kunst in het museum en daarna lekker lunchen in de Refter? Vraag naar de mogelijkheden 

Openingstijden

De Refter is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Groepsreserveringen zijn ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden, informeer naar de mogelijkheden. De Refter is bereikbaar via 0413 263 431 of per e-mail: info@museumkrona.nl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.