Refter

Refter

© Willem Kuijpers

Wist u dat de naam, De Refter, verwijst naar de eetzaal van een klooster? Een ideale plek dus om met een heerlijke koffie, een ambachtelijk gebakje of een Brabants worstenbroodje bij te komen van alle indrukken, maar ook een plek om gewoon even bij te kletsen of te genieten van het adembenemende uitzicht: de kruidentuin. Verwen uw zintuigen bij de Refter, want bij de bereiding van de gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van kruiden uit de kruidentuin. 

Toegang

De Refter is vrij toegankelijk via de kruidentuin, dus ook zonder museumbezoek.

Krona's High Tea

Gezellig bijpraten achter de kloostermuren. Samen met z’n tweetjes, met een groep vriendinnen of familie. Bij mooi weer lekker buiten in de kruidentuin of juist in de Refter. Het kan allemaal. Bij Krona kunt u naast het klooster, de kruidentuin en kunst ook genieten van een heerlijke High Tea. 

Naast onbeperkt thee krijgt u o.a. een soepje, diverse hartige sandwiches, wraps, scones met clotted cream en jam, en nog veel meer zoete lekkernijen, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid producten. 

Meer informatie

Tip!
Combineer een high tea met een bezoek aan het museum, eventueel onder begeleiding van een gids. Een museumgids kan gehuurd worden voor € 40,- per groep. Een groep bestaat uit maximaal 10 personen conform de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot het museum gelden de reguliere toegangstarieven.

Locatieverhuur

De Refter is ook een uitstekende plek voor recepties, bijeenkomsten en borrels; voor kleine en grote groepen (max. 60-80 personen). En wilt u samen genieten van verrassende kunst in het museum en daarna lekker lunchen in de Refter? Vraag naar de mogelijkheden 

Openingstijden

De Refter is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Groepsreserveringen zijn ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden, informeer naar de mogelijkheden. De Refter is bereikbaar via 0413 263 431 of per e-mail: info@museumkrona.nl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.