Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Museum Krona is weer open. Speciaal voor u. Bekijk hier de veelgestelde vragen over uw museumbezoek.

Reserveren is niet verplicht. U kunt genieten van de mooie kruidentuin, welke gratis te bezichtigen is. Ook kunt u het museum bezoeken. Na afloop, of tijdens uw bezoek, kunt u in ons museumcafé de Reter genieten van een kopje koffie, een gebakje, een lunch. Kijk en informeer naar de mogelijkheden.

Reserveer uw tickets  

 

 

Het is niet nodig om te reserveren:

Het bezoek is gratis als:

  • u een Museumjaarkaart heeft;
  • je een kind bent tot 18 jaar 
  • u bent lid van ICOM, Vereniging Rembrandt en/of Vrienden van Museum Krona 

Reseveer uw tickets hier

Groepsrondleidingen, -arrangementen, - tickets of -activiteiten kunnen worden geboekt. Mail voor een groepsbezoek naar karin@museumkrona.nl.

Voor schoolbezoek kunt u mailen naar: educatie@museumkrona.nl

Er is een garderobe aanwezig in Museum Krona. Deze vindt u in de Refter. Daar vindt u tevens bagagekluisjes.  Rugzakken en grote tassen (>A4)  moeten achtergelaten worden in een kluisje. Dit is op eigen risico. Kijk hiervoor naar de algemene voorwaarden die u automatisch heeft geaccepteerd met een bezoek aan onze locatie.

In het museum hangen QR codes die u met de camera van uw mobiele telefoon kunt scannen. De audiotour gaat dan lopen. U kunt op elke gewenst moment deze stopzetten en weer hervatten. Denkt u aan het meenemen van oortjes, zodat andere bezoekers niet worden gehinderd? Vergeet u zich niet aan te melden op het WiFi netwerk van Museum Krona?

 

Ons museumcafé de Refter is tijdens openingstijden van het museum geopend voor publiek. De Refter is ook toegankelijk voor mensen die uitsluitend naar de Refter komen, zonder een bezoek aan het museum.

De museumshop is geopend. U kunt kijken naar een groot assortiment (tentoonstellingsgebonden) producten en souvenirs. Tevens beschikt de museumshop over allerlei zaken betreffende het Kloosterpad. 

Het museum is toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen, rollators en grote kinderwagens. Tevens hebben we de beschikking over een rolstoel die u kunt reserveren op 0413-263431.

Houd voor actuele zaken met betrekking tot uw museumbezoek deze pagina in de gaten. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.