Reserveer uw unieke diner-ervaring in de kruidentuin van Museum Krona

Reserveer uw unieke diner-ervaring in de kruidentuin van Museum Krona

21 juni 2022 van 17:00 tot 22:00

Na het succes van ‘Aan tafel met Da Vinci en Mamedov’, organiseert Museum Krona op dinsdag 21 juni opnieuw een unieke diner-ervaring in samenwerking met restaurant Somm. Krona's pop-up restaurant verplaatst zich deze editie naar de kruidentuin van het museum voor een exclusief 5-gangendiner, geïnspireerd op de extravagante kunstenaar Dalí en zijn expressieve grafiekserie die op dit moment in het museum te zien is.

Reserveer uw tafel

Midzomernacht diner met Dalí

Op dinsdag 21 juni kunt u vanaf 17.00 uur plaatsnemen in de kruidentuin van Museum Krona, die vol in bloei zal staan. Onze eigen kruiden spelen dan ook een centrale rol in de verfijnde gerechten bereid door restaurant SOMM. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan de bijzondere grafiekserie van Salvador Dalí. Deze twee onderdelen ontmoeten elkaar op de langste dag van het jaar in vijf gangen op uw bord; een presentatie van hoogwaardige gerechten met een virtuoos en expressief karakter in een avondvullend programma.

Het zorgvuldig samengestelde menu bestaat uit een combinatie van vega, vis en gevogelte. De all-in prijs voor deze geheel verzorgde ervaring, inclusief koffie, tafelwater, bijpassende wijnen, friandises en museumbezoek bedraagt €95,- per persoon.

Reserveer uw tafel

Allergieën en/ of dieetwensen kunt u aan ons kenbaar maken via e-mailadres karin@museumkrona.nl. Dan houden wij daar zo goed als mogelijk en in overleg met de chef rekening mee. Op dit arrangement kan geen refund worden aangevraagd.

Werner Croymans, chef bij restaurant Somm. Foto via Restaurant Somm

Over restaurant Somm

Chef Werner Croymans en gastheer Bram van Grinsven zijn met hun restaurant SOMM een begrip in Uden en omgeving. Het gezellige restaurant, de uitstekende wijnen van de aansluitende wijnwinkel en de moderne, Frans-internationale keuken staan al vier jaar op rij vermeld in de Michelin Gids.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.