Wandel mee met Krona's Kerst Wandeling!

Wandel mee met Krona's Kerst Wandeling!

18 december 2023 t/m 7 januari 2024

In samenwerking met de buurtverenigingen hebben we een prachtige kunstroute uitgezet, waarbij een selectie van Krona’s kunstcollectie de komende weken staat te schitteren op de vensterbanken van onze buurtbewoners. Lever je je routekaart bij ons in? Dan staat er een welverdiende kop koffie (of een glaasje limonade en een lekkere verrassing voor de kids!) klaar in museumcafé de Refter.
 

De routekaart

Je kunt de routekaart vanaf maandag 18 december downloaden via onze website of ophalen in Museum Krona (openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur). Vanaf maandag 18 december staat alles klaar om de kunstroute te bewandelen. Download de routekaart via de rode button hieronder.

Download de routekaart

Houd er rekening mee dat de lichtjes rondom de kunstwerken rond 19.30 uur uitgaan en dat je na die tijd wellicht minder kunt zien.

Kids Speurtocht

Voor alle enthousiaste kinderen die meelopen, hebben we een speciale kerst-speurtocht in de route opgenomen. Ga op zoek naar de letters die achter de ramen verscholen zijn en vind het woord dat we zoeken! Extra leuk: vul naast de oplossing ook even je gegevens in op de routekaart, want we verloten onder alle kinderen namelijk één Museum Kidskaart! Daarmee kun je een heel jaar lang gratis een bezoek brengen aan meer dan 500 musea in Nederland. Hoe leuk is dat?!

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.