Een uniek kijkje achter de muren

Een uniek kijkje achter de muren

18 mei 2024 t/m 8 juni 2024

Een unieke kans om kennis te maken met een leven van spiritualiteit en verstilling: speciaal voor de expositie Verborgen achter Muren worden gedeeltes van de abdij van de zusters Birgittinessen geopend voor publiek. In samenspraak met de zusters hebben we 4 data ingepland waarin u een rondleiding kunt reserveren en een kijkje kunt nemen achter de kloostermuren. Deze rondleidingen zijn uitsluitend bij de zusters. Hier zit geen rondleiding bij Museum Krona bij inbegrepen.

Uitverkocht

De rondleiding in de abij is tijdelijk uitverkocht. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data na 8 juni.

 

 

De abdij, het klooster, de kapel en de omringende terreinen zijn gewoonlijk niet toegankelijk voor publiek. Speciaal voor deze expositie worden de voorhof, de kapel en een beperkt gedeelte (twee spreek- en ontvangstkamers en de hoofdingang) van de abdij van de zusters opengesteld voor groepen, onder leiding van een van onze ervaren museumgidsen. Houd er rekening mee dat u voor de entree van de kapel een klein trapje moet nemen. Deze is daarom niet toegankelijk met een rolstoel of rollator.

Reserveer uw ticket(s)!

De rondleidingen op 18 mei, 25 mei, 1 juni en 8 juni zijn volledig uitverkocht. We doen ons uiterste best om na 8 juni nieuwe rondleidingen te plannen. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten!

 

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen per rondleiding. U kunt zich vanaf 13.00 uur melden bij de balie van Museum Krona, waar de museumgids u zal ophalen om 13.30 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk de vrijdag vooraf aan de rondleiding om 16.00 uur. Een rondleiding in de abdij kost € 7,50 bovenop de reguliere ticketprijs voor het museum. U kunt voorafgaand aan of na de rondleiding in de abdij dus ook de tentoonstelling in Museum Krona bezoeken!                                                                                                             

 

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.