Kom je ook naar de opening?!

Kom je ook naar de opening?!

18 juni 2023 van 11:30 tot 16:00

In de periode februari t/m april van dit jaar hebben de leerlingen van groep 3 en 4 met hun klas deelgenomen aan de educatieve activiteit Krona’s Kroonjuwelen in Museum Krona. Tijdens de activiteit hebben zij een kroontje versierd en samen met alle andere scholen in de gemeente Maashorst en omgeving hebben zij een prachtig kunstwerk gemaakt dat we de kunstenaars en hun ouders/verzorgers graag willen laten zien!

Meld je aan

Museum Krona nodigt jullie dan ook van harte uit voor de officiële opening van de mini-tentoonstelling in onze educatiezaal - toepasselijk ‘Feestzaal’ genoemd – op zondag 18 juni 2023. Het kunstwerk past perfect in de nieuwe tentoonstelling Krona als hoofdzaak, waarmee we ons 50-jarig jubileum zijn gestart.

Programma

De openingsceremonie vindt plaats in de educatiezaal van Museum Krona. Na een kort welkomstwoordje zullen de spelers van Theater De Lachende Zon de voorstelling ‘Beestachtig Vrolijk!’ spelen van ongeveer 20 minuten. Daarna volgt natuurlijk het officiële moment waarbij we het lintje zullen doorknippen en onder het genot van nóg meer muziek de kroontjes gaan bekijken. Na afloop krijgen alle kinderen nog een lekkere verassing mee naar huis en zit de opening erop. In totaal duurt het openingsfeestje ongeveer 75 minuten.

Meld je aan

In totaal hebben 785 leerlingen hun kroontje in Museum Krona achtergelaten. Dat is zo overweldigend dat we de openingsceremonie op zondag 18 juni maar liefst 3 keer zullen herhalen, zodat zoveel mogelijk leerlingen erbij kunnen zijn. Wij vragen je hiervoor aan te melden via de link hieronder. Kies het tijdvak waarin je naar de opening wilt komen en vul je gegevens in. De tickets ontvang je vrijwel direct daarna op het ingevulde e-mailadres. Dit is het toegangsbewijs.

Meld je aan

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.