Ontbijtarrangement 'Vluchtoord voor verdreven kloosterlingen'

Ontbijtarrangement 'Vluchtoord voor verdreven kloosterlingen'

1 mei 2022 van 09:00 tot 13:00

In 2021 vierden we het jaar van het Brabants Kloosterleven en is er een 330 kilometer lang wandelpad samengesteld: Ons Kloosterpad. In vijftien etappes wordt wandelend kennis gemaakt met het leven en werk van de Brabantse kloosterlingen, toen en nu. Op zondag 1 mei a.s. introduceren we in samenwerking met gemeente Maashorst en Brabants Kloosterleven (Provincie Noord-Brabant) een nieuwe wandeling die aansluit op Ons Kloosterpad. Deze draagt de naam 'Vluchtoord der verdreven kloosterlingen', start bij Museum Krona en neemt u ruim 10 kilometer mee rondom de abdij Maria Refugie en andere religieuze gebouwen in Uden.

© Willem Kuijpers © Willem Kuijpers

Vluchtoord voor verdreven kloosterlingen

We nodigen u van harte uit om als één van de eersten de Kloosterrondwandeling 'Vluchtoord voor verdreven kloosterlingen' te bewandelen. Om 10.00 uur wordt de route officieel geopend door burgemeester Paul Rüpp, waarna we van 10.30 uur tot 13.00 uur de kloosterronde wandelen. U hoeft zich voor deze wandeling niet aan te melden.

Streekontbijt

Wilt u deze dag extra bijzonder beginnen? Vanaf 09.00 uur kunt u aanschuiven in de kruidentuin van Museum Krona voor een heerlijk en vers streekontbijt! Voor € 7,50 per persoon geniet u van koffie, thee, jus d'orange en andere producten uit de Maashorst. Ook aanschuiven? Reserveer dan - tot uiterlijk vrijdag 29 april – uw ontbijt via de rode button hieronder.

Reserveer uw ontbijtarrangement

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.