Reserveer uw tafel voor 16 november

Reserveer uw tafel voor 16 november

15 november 2023 t/m 16 november 2023

Wegens groot succes open we donderdag 16 november ook onze deuren! (woensdag 15 november inmiddels uitverkocht) Op 16 november opent Museum Krona opnieuw een pop-up restaurant in samenwerking met restaurant Somm. Met deze keer op het menu: 4 gangen wild in het oude abdij gedeelte van het museum. Een prachtige ambiance te midden van prachtige kunstwerken!

Uitverkocht

Vanaf 17.00 uur beginnen we met een rondleiding door de nieuwe tentoonstelling Aan de rand van de hemel: Visioenen'. Om 18.30 uur starten we met een glaasje en amuses in de Refter om vervolgens naar onze tafels verspreid door het museum te gaan. Daar wordt een 4 gangen menu inclusief tafelwater en wijn geserveerd. We sluiten af met koffie en friandises.

Kosten en voorwaarden

Het zorgvuldig samengestelde menu bestaat uit vier gangen wild. De all-in prijs voor deze geheel verzorgde ervaring, inclusief amuses, koffie, tafelwater, bijpassende wijnen, friandises en museumbezoek bedraagt €87,50 per persoon.

Allergieën en/ of dieetwensen kunt u aan ons kenbaar maken via e-mailadres karin@museumkrona.nl. Dan houden wij daar zo goed als mogelijk en in overleg met de chef rekening mee. Let op! Op dit arrangement is geen restitutie mogelijk.

Deel deze pagina

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief. U kunt u op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.